VIDEO-HARMONI_logo (2) bijeli

Dalibor Mrsic
Videograf og certificeret dronepilot

Aleksandra Mrsic
Videograf og klipper

OM OS

Video Harmoni er en familieejet virksomhed med mange års erfaring inden for videoproduktion.

At fortælle videohistorier, uanset om de er arbejdsrelaterede eller privaterelaterede, er det altid en udfordring, som vi gerne løser med stor begejstring.

Vores ti års erfaring med videoproduktion har vi opnået  ved at arbejde for et statsejet tv, hvor vi var beskæftiget med både det tekniske felt samt markedsføring.

I arbejdet med videoproduktion bruger vi det nyeste udstyr.

Vi tilbyder videoproduktion inden for kommerciel reklame, interviews og reportager, dokumentarer, sport, drone optagelser samt live streaming.

Vores kontor er i Vejen, men vi  kører gerne ud efter opgaver.

Hver videooptagelse er en historie for sig selv. Den kræver forskellige elementer og arbejdstider, derfor kontakt os for en uddybende samtale. Sammen finder vi den bedste løsning for Jer.

Video Harmoni – LET US INSPIRE YOU

OM OS

Dalibor Mrsic
Videograf og certificeret dronepilot

Aleksandra Mrsic
Videograf og klipper

Video Harmoni er familie ejet virksomhed med mange års erfaring ind for video produktion.

At fortale video historie, uanset om det er arbejdes relateret eller fra private lejligheder, er det altid en udfordring som vi gerne lyser med stor begejstring.

Vores ti års erfaring med video produktion har vi opnået  ved at arbejde for stats ejet tv, hvor vi var beskæftiget med både det tekniske felt samt markedsføring.

I arbejdet med video produktion bruger vi nyeste udstyr.

Vi tilbyder video produktion inden for kommerciel reklame, interviews og reportager, dokumentarer, sport, drone optagelser samt live streaming.

Vores kontor er i Vejen, man vi er kører gerne ud efter opgaver.

Hvert video optagelse er en historie for sig selv, der kræver forskellige elementer og arbejdstider, derfor kontakte os for uddybende samtale. Sammen finder vi den bedste lysning for Jer.

Video Harmoni – LET US INSPIRE YOU